Sălăjeanul Vlad Morar a adus prima victorie în deplasare pentru Petrolul Ploieşti

Transferat în această vară de la Universitatea Cluj la Petrolul Ploieşti, fotbalistul sălăjean Vlad Morar a debutat sâmbătă pentru „lupii galbeni”, reuşind să aducă prima victorie în deplasare a Petrolului, din acest sezon.
Petrolul avea să întâlnească sâmbătă, în cadrul etapei a XI-a din Liga I, Viitorul Constanţa, în deplasare. Condusă cu 0 – 1, după autogolul lui Galamaz, formaţia pregătită de Mircea Rednic, născut şi el în judeţul Sălaj, a revenit spectaculos în ultimul sfert de oră, reuşind să întoarcă rezultatul şi să obţină primul succes în deplasare.
Golul de 1 – 1 a fost înscris de Hamza, cu un şut din marghinea careului, balonul lovind bara înainte de a pătrunde în plasă.
Inspiraţia din minutul 84 a antrenorului Mircea Rednic, de a-l introduce în teren pe tânărul Vlad Morar în locul lui Marinescu, avea să fie decisivă pentru formaţia petrolistă.
Fotbalistul născut în comuna Crişeni avea să aibă un debut la fel de fericit ca la Universitatea Cluj, în urmă cu mai bine de un an. După doar trei minute de la apariţia sa pe teren, la prima atingere de balon, Vlad Morar a reuşit să marcheze golul victoriei, cu un şut la colţul lung, din interiorul careului, după o pasă primită de la Hamza. „Mă bucur că am avut un debut la fel de frumos şi la Petrolul ca la Universitatea Cluj. Mă bucur foarte mult că domnul Mircea Rednic a ales să mă introducă pe final de meci, dar mai ales că am reuşit să marchez golul victoriei. Aveam nevoie foarte mare de aceast succes, unul care ne ridică moralul şi aduce linişte în cadrul echipei. Sper să mi se dea în continuare încredere şi să nu dezamăgesc”, ne-a declarat atacantul de 19 ani.
Pentru fotbalistul sălăjean este al cincilea gol în Liga I, după ce a reuşit să marcheze de patru ori pentru fosta sa echipă, Universitatea Cluj. Vlad Morar a debutat în Liga I în 18 aprilie 2011, marcând golul de 3 – 0 pentru Universitatea Cluj, în victoria cu Universitatea Craiova, golul fiind înscris după doar câteva secunde de la aparaţia sa pe teren. Au urmat altre trei reuşite împotriva formaţiilor: Voinţa Sibiu, Dinamo Bucureşti şi Sportul Studenţesc.

2 Thoughts to “Sălăjeanul Vlad Morar a adus prima victorie în deplasare pentru Petrolul Ploieşti”

  1. Anonim

    Mircea Rednic, născut şi el în judeţul Sălaj? Cumva Hunedoara s-a mutat în judeţul Sălaj?

  2. Anonim

    Intradevar Mircea Rednic este din Glod Salaj si este verisor primar cu distinsa doamna Onorica Abrudan ,doi oameni care fac cinste judetului.

Leave a Comment